10. ДАН РАДА јавне кухиње И испоручених 54 ОБРОКА

10. ДАН РАДА И 54 ОБРОКА
“ДЕЛА, А НЕ РЕЧИ!” МОТО ЈЕ ЈАГОДИНСКИХ ОМЛАДИНАЦА И СТУДЕНАТА

“Данас је десети дан рада јавне кухиње и нови рекорд од 54 оброка за наше баке и деке, за људе којима је помоћ у овим тешким тренуцима најпотребнија.
Помажемо незапосленим грађанима, самохраним родитељима, немоћним лицима и нашим најугроженијим суграђанима.
Једноставно помажемо свакоме коме је помоћ потребна, а ко се јави на контакт телефон, без да људе делимо на ове и оне, нама су сви јагодинци једнаки и наша дужност је као друштвено одговорних људи је да допремо до сваког коме је помоћ потребна” – закључио је Душан Марковић, председник омладинске организације БУНТ.

Председник Студентске организације Факултета Педагошких наука у Јагодини,
Ненад Илић додао је да поред топлих оброка крећемо у акцију поделе средстава за хигијену нашим суграђанима.
“Немерљив је осећај када човеку на петом спрату који уопште не може да се креће, донесете топли оброк и помогнете у ономе што вас тај дека замоли да учините. То су ствари које нас покрећу, и то је оно што нас бодри да наставимо са радом и залагањем” – закључио је Илић.

Власник угоститељског објекта, који је свој објекат ставио на управљање Студентској организацији ФПН, Никола Павићевић, који сам припрема све оброке за угрожене суграђане прихватио се једног мисионарског посла који је пун самодрицања, а вредан сваког пошотвања. Овај вредни и марљиви менаџер угоститељства апелује је на све људе добре воље да се укључе у нашу акцију донацијом намирница и на тај начин помогну рад јавне кухиње.

No Comments

Post A Comment