БУНТ – ПРАВА СРБИЈА ОТВОРИЛА КАНЦЕЛАРИЈУ У НИШУ

Данас је у Нишу уз присуство великог броја сипатизера и чланова БУНТ – Праве Србије отворена канцеларија градског одбора Ниш која ће бити и седиште партије за Нишавски округ. Канцеларију је свечано отворио председник БУНТ – Праве Србије Душан Марковић заједно са потпредседником Николом Остојићем који је и вршиоц дужности председника Нишавског окружног одбора БУНТ – Праве Србије. Отварању су присуствовале председница и потпредседница Женског центра „Жена за жену“ из Јагодине.

„Данас смо једним лепим поводом у Нишу. Наш одбор у Нишу један је од бољих одбора БУНТ – Праве Србије и искрено се надам да ће овај одбор имати изузетне резултате на предстојећим изборима. Велика ми је част што смо вечерас отворили канцеларију у престоници Константина Великог.
Највећу захвалност вечерас дугујемо мом потпредседнику Остојићу као и председнику нашег одбора у Нишу, др Милошу Стојановићу, као и свим њиховим сарадницима који су нас вечерас угостили и окупили и који ће ако Бог да ускоро ослободити Ниш и вратити га на прави пут. Велика нам је част што су данас наши гости на отварању канцеларије две даме из удружења
Женски центар „Жена за жену“ из Јагодине.
Настављамо у наредном периоду са отварањем канцеларија наших одбора и са формирањем повереништва широм Србије, а све са циљем да што спремније дочекамо изборну трку. Наша борба се огледа у ДЕЛИМА, а не сувопарним речима. Окосница наше кампање биће борба за српске националне интересе који су данас више него икада угрожени како од страног фактора тако и од домаћих издајника. Нека је срећна борба мојим саборцима у Нишу! Живела Србија!“ Рекао је Душан Марковић председник БУНТ – Праве Србије и опозициони одборник у Скупштини града Јагодине.

„Велико ми је задовољство што вечерас отварамо канцеларије у мом родном граду. Наша партија биће кућа свих Нишлија који желе да наш град мењамо на боље.
Крећемо у одсудну борбу за прави Ниш, али и борбу за Србију. Борићемо се да Ниш као некада буде један од водећих градова у Србији, а не задња рупа на свирали што би рекао наш народ. Наш програм за Ниш који ћемо ускоро представити биће потпуно остварив, а погађа у саму срж проблема наших суграђана.
Нишлије ће на предстојећим изборима имати за кога да гласају. До победе!“
Рекао је Никола Остојић, потредседник БУНТ – Праве Србије и председник Нишавског окружног одбора.

No Comments

Post A Comment