ДУШАН МАРКОВИЋ И НЕНАД ИЛИЋ ОБЕЗБЕДИЛИ 80.000 ЛИТАРА БЕСПЛАТНОГ РАСТВОРА НАТРИЈУМ-ХИПОХЛОРИTА

ДУШАН МАРКОВИЋ И НЕНАД ИЛИЋ ОБЕЗБЕДИЛИ 80.000 ЛИТАРА БЕСПЛАТНОГ РАСТВОРА НАТРИЈУМ-ХИПОХЛОРИTА ЗА НАШЕ ЈАГОДИНЦЕ

,,Данас смо захваљујући нашим пријатељима из Крушевца са којима сарађујемо доста дуго, успели да набавимо огромну количину натријум-хипохлорита. Раствор који ће се добити од те количине је 80.000 литара које смо допремили до Јагодине и исти ћемо поделити јавним установама којима је то најпотребније, али и нашим суграђанима као и мештанима великог броја јагодинских села. Нећемо заборавити наше комшије из других градова, поделићемо братски са осталим градовима којима је ово потребно.
Дариваћемо средствима Факултете, Универзитет, Општу болницу и Дом здравља у Јагодини, одређене градске фирме али и наше суграђане.
20 бурета од по 200 литара биће постављена у 20 јагодинских села а сви суграђани моћи ће да добију ово средство за хигијену кад год то пожеле.
Напомињемо да је количина која се добија растварањем овог средства 80.000 литара што је довољно да се град величине Јагодине дезинфикује пет пута комплетно.
Поносан сам на своје сараднике који у овако тешким тренуцима изгарају сваког дана,а велика заслуга за добијање ове количине натријум-хипохлорита иде Ненаду Илићу – председнику Студентске организације Факултета педагошких наука! ” – закључио је Душан Марковић председник ГГ Бунт – Права Јагодина.

No Comments

Post A Comment