КОМУНИСТИ У ЈАГОДИНИ УБИЈАЛИ ПО ФАШИСТИЧКОМ МОДЕЛУ – СТО ЗА ЈЕДИНОГ!ПРАВА СРБИЈА ОРГАНИЗОВАЛА ПАРАСТОС ЖРТВАМА КОМУНИСТИЧКОГ ТЕРОРА

Данас је у порти цркве Покрова Пресвете Богородице на Стрелишту у Јагодини одржан парастос жртвама комунистичког терора који четврту годину за редом заједно са свештенством СПЦ организује Права Србија.

„Пре три године по обећању датом грађанима Јагодине, а уз благослов Епископа шумадијског господина Јована и свештенства Покрова Пресвете Богородице подигли смо први Споменик жртвама револуционарног терора на територији централне Србије, а у част невино страдалих грађана Јагодине и централне Србије. Посебно ме радује чињеница да су на наш позив данашњем парастосу присуствовали представници коалиције НАДА, њихов одборник у Скупштини града Јагодине Горан Јеличић, као и прослављени јагодински адвокат Жељко Љубанић. У наредном периоду радићемо на томе да обележимо и остала како су их тада називали „пасија гробља“ како би упознали нове генерације са детаљима везаним за оваква стратишта на којима су невино убијани наши преци. Наша је дужност да више никада не дозволимо да и један Србин страда невино, а камоли да имамо оваква масовна страдања каква су комунисти чинили 1944. године. На самом крају захваљујем се свима који су данас дошли да одају почаст невиним жртвама, а посебна захвалност иде нашем свештенству.“ Рекао је Душан Марковић, председник Праве Србије и опозициони одборник у Скупштини града Јагодине.

Венац на Споменик жртвама револуционарног терора испред Праве Србије положили су председник ове партије Душан Марковић, као и високи функционер ове партије Данијел Милошевић.Подсећамо јавност да је Споменик жртвама револуционарног терора у порти цркве Покрова Пресвете Богородице на Стрелишту пре три године подигла наша политичка организација.

10Данијел Милошевић, Душан Марковић – Права Србија и још 88 дељењаСвиђа ми сеКоментарПодели

No Comments

Post A Comment