Одржана седница Извршног одбора БУНТ – Праве Србије: СПРЕМНИ СМО ЗА ИЗБОРЕ НА СВИМ НИВОИМА!Одржана седница Извршног одбора БУНТ – Праве Србије:

У централи БУНТ – Праве Србије у Јагодини одржан састанак Извршног одбора. Седница је сазвана на иницијативу председника Извршног одбора Александра Рацића. Поред повереника окружних одбора БУНТ – Праве Србије састанку је присуствовао и председник странке Душан Марковић и потпредседник Никола Остојић. Састанак је почео минутом ћутања за страдале Србе на Косову и Метохији.

Главна тема састанка била је припрема за превремене парламентарне и локалне изборе. Извршни одбор дао је пуну подршку председнику странке за преговоре о колицијама како на локалу тако и на републици, а главну одлуку о томе донеће председништво странке. На седници се говорило о припремама за унутарстраначке изборе и првом конгресу БУНТ – Праве Србије који ће бити одржан крајем месеца у Јагодини.

„Спремни смо за изборе на свим нивоима. Сви наши одбори раде пуним капацитетом на припремама за предстојеће локалне и парламентарне изборе. Поред припрема за парламентарне и локалне изборе, одбори се припремају за наш први страначки конгрес на коме ће се бирати руководство странке, а који је заказан за крај овог месеца.“ Закључио је председник Извршног одбора БУНТ – Праве Србије, Александар Рацић.

„Веома смо активни на терену у одборима широм Србије и могу слободно да кажем да сам презадовољан резултатима рада наших одбора. Да заиста радимо веома добро говори чињеница да нам се пре пар дана прикључио један одборник, који увелико ради на формирању једног округа на југу Србије који нисмо имали, а детаље о ком граду и округу је реч изнећемо јавности у наредним данима.“ Рекао је Душан Марковић, председник БУНТ – Праве Србије и опозициони одборник у Скупштини града Јагодине.

No Comments

Post A Comment