ПРАВА СРБИЈА ОБЕЛЕЖИЛА ДАН ПОБЕДЕ У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ

МАРКОВИЋ: ДАНАС ОБЕЛЕЖАВАМО ДАН ПОБЕДЕ, ЈЕР СЕ МИ ТАДА НИ СА КИМ НИСМО СВАЂАЛИ ВЕЋ СМО БИЛИ НАПАДНУТИ

БУНТ – Права Србија као и сваке године традиционално обележава 11. новембар Дан победе у Првом светском рату полагањем венаца на споменик у центру Јагодине.

„Као и сваке године Права Србија обележава дан победе, јер се ми тада у Првом светском рату ни са ким нисмо свађали већ смо били нападнути, а након тог напада уследила је наша победа. Зато смо ми данас овде наспрам овог споменика у центру Јагодине да одамо почаст нашим витешким јунацима који су бранили Српство када је то требало.

Сведоци смо једне велике срамоте овде у Јагодини, а то је да ни једна политичка партија сем БУНТ – Праве Србије није дошла да положи венац и ода почаст својим прецима. Наша партија је сведок да у последњих седам година нема ни адекватног обележавања овог датума, па ћемо зато дати предлог Скупштини града да се обележавање подигне на један већи ниво и да Јагодина добије прославу Дана победе у Великом рату онако како то заслужује. Ако за тај предлог не буде слуха онда ћемо већ следеће године ми организовати прославу онакву каква доликује нашим витешким прецима.“ Поручио је Душан Марковић, председник Праве Србије и опозициони одборник у Скупштини града Јагодине.

No Comments

Post A Comment